ONZE DIENSTEN

Over het ontwerp, de installatie tot het einddossier en certificering.

Leidingsystemen en drukvaten


Wij bouwen uw volledige mechanische uitrusting gaande van vaten, apparaten, pompcombinaties met al het bijhorende leidingwerk.Curatief, preventief en periodiek onderhoud

Gilmaso ziet erop toe dat de installatie/leidingsystemen het benodigde onderhoud krijgen. Je kan bij ons dan ook terecht voor preventief, periodiek en curatief onderhoud. Onze technici staan klaar om de dringende interventies binnen heel korte termijn op te lossen zodat de downtime zo beperkt mogelijk blijft. Zo sta je nooit voor onaangename verrassingen!


Metaalconstructies


Gilmaso staat garant voor een ontwerp naar de verwachtingen en eisen van de klant. Onze ervaren monteurs zorgen voor een perfecte samenstelling en montage. Hun vakkennis en know-how zijn de steunpilaren van de kwaliteitsgarantie die Gilmaso biedt. We maken trappen, bordessen en pijpenbruggen vaak in combinatie met leidingsystemen en druk- en processvaten. 

Engineering


VAN ONTWERP TOT UITVOERING

Gilmaso heeft alle kennis in huis om engineering afdelingen te adviseren en te ondersteunen. Samen met onze partners zetten wij onze jarenlange expertise graag in om de processen van onze klanten te verbeteren.